... IFTORINA 2011 moksleiviams ir seminarai mokytojams.
naujienos_linija
VDU viktorina moksleiviams ir seminarai mokytojams!

Informatikos ir matematikos pasaulį pažįstate ne blogiau nei savo mokyklos koridorius? Metas pasitikrinti savo žinias! Prizai ir staigmenos, puikus savaitgalis su bendraminčiais, žaismingos užduotys ir įdomios paskaitos jūsų laukia Vytauto Didžiojo universiteto Informatikos fakulteto organizuojamoje informatikos ir matematikos viktorinoje „IFtorina‘11“.

Renginys vyks 2011 m. sausio 29 dieną. Viktorinoje kviečiami dalyvauti 3-4 gimnazinių ir 11-12 klasių moksleiviai. Renginio metu dalyviai varžysis asmeninėse ir komandinėse rungtyse, pasitikrins informatikos ir matematikos žinias, klausysis UAB „Microsoft Lietuva“ paskaitos „Kompiuterinių žaidimų programavimas“, galės išbandyti  „Apple“ ir „Microsoft“ technologijų galimybes, susipažinti su ESET robotuku. „IFtorina‘11“ renginio rėmėjas UAB „Microsoft Lietuva“ įsteigė prizą - žaidimų kompiuterį „XBOX 360“, kuris atiteks moksleiviui ar moksleivių grupei, sukūrusiems įdomiausią IT kūrinį naudojant „Silverlight“ technologiją, tai gali būti interaktyvus IFtorinos renginiui skirtas žemėlapis, kompiuterinis žaidimas, ar VDU Informatikos fakulteto moksleivių vasaros stovyklos internetinis puslapis. Klausimus apie konkursą siųskite adresu  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai .

Registruotis į renginį galima iki 2011 metų sausio 24 dienos, tinklapio viršuje esančioje nuorodoje. Kvietimus į „IFtorina‘11“ išsiųsime elektroniniais laiškais 2011 metų sausio 25 dieną. Viktorina vyks VDU Informatikos fakultete (Vileikos g. 8, Kaunas). Renginys nemokamas.

naujienos_linija

IT seminaras mokytojams

Sausio 29 d.  organizuojamas LInMA ir VDU IFtorinos seminaras mokytojams. Norintys dalyvauti seminare, turi iki 2011-01-20 registruotis elektroniniu paštu  Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo Spam'o, jums reikia įjungti Javaskriptą, kad matytumėte tai  ir nurodyti: vardą, pavardę, mokyklą, elektroninio pašto adresą.

 

Nuorodos

NEC

Lankytojai

Nariai : 1
Turinys : 155
Peržiūrėta : 187571